CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Anketa: ktoré rozšírenie sa vám páči?
Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě.
Orol a sokoliar
50.00%
2 50.00%
Vek dinosaurov
50.00%
2 50.00%
Celkem 4 hlas(ů) 100%
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. [Zobrazit výsledky]

DÍLNA Fan rozšírenia s KOCKOU

téma založeno uživatelem Mati - 5.2.2021, 19:01 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 4 Chmura 3 hepyno 1 Mati 8 Silveralius 2 šmoula 1 SxN 3
Asi by bolo dobre toto rozdelit do dvoch vlakien.
1. Boom - dost silne rozsirenie, podobne ako Hell, alebo Vodyanoy, len este horsie :D

Mne sa to paci, nakolko toto by som rychlo vedel implementovat do JCloisterZone nakolko tam je v plane modul Trap, ktory chyti panakov podla nejakych pravidiel, tu by sme urobili, ze krater je pasca, ktora rovno vrati panacikov jednotlivym hracom

Zarovne by som na karticku nedaval ziadne mesto, aby sme nemuseli riesit tokeny miest, pripadne lesov. 

Ak ale bude tato karticka mat pravidla ako Storno, ze sa moze prilozit k hocicomu a hocikde, tak oki, toto beriem, hoci je to proti logike, ze dostanem obchodne zetony ale vsetko "zahynie". Alebo bude karticka ako Opatstvo, ze musi byt obkolesena?

2. Orol - mozno by som nehovoril o vyhodnoteniach, nakolko mi to evokovalo, ze sa uzavreli dva objekty. Hovorime o skorujucich panacikoch. Cize podobne ako pri Carcassonne: Lázně (Nová edice) (kym som to nasiel, ze Koupele nejdu, barbarske kulepe, nic. uz musime urobit tu slovencinu :D - hoci to bude linkovat cesky nazov, ale vyhladavanie nech ide aj v slovencine) - do kupelov ide panacik ak skoruje len jeden panacik v tahu hraca a su volne kupele.

Cize ak to chapem spravne, Orol ide az po vyhodnoteni a zapocitani bodov, co je rozdiel od Draka. Ide mensi pocet policok, resp. cim viacej panacikov skoruje tym lepsie, lebo sa hadze tolko krat kocka.

Mozno by som zmenil Orla na nieco ine, lebo orol nevie zozrat panacika. Mozno by som zostal v Boome - a dal Prerodaktyla :D Hoci pozeram Wikipediu, ten bol vo velkosti Orla. Cize by to chcelo nieco fakt velke!

3. Sumarizacia - Obe su rozsirenia na nas....ie :D

PS: Ano navrh pravidiel prosim do prispevku :D
Odpovědět
No, je to zaujimave, ten krater by som ale skusil dat tak, ze je v zemi, teraz to vyzera ako by vystupoval hore.
Ten dosah kockou je strasne zlozity, mozno by som nechal len dve urovne:
- uroven 1 - okolie klastora
- uroven 2 - okolie klastora plus kruh dokola, cize 25 karticiek
Kedze vsak dopad meteora je destrukcna cinnost, tak by som nedaval moznost polozit panaka. Nejako mi to nesedi, neviem.
Odpovědět
Ok, co sa tyka obrazka, tak by ho chcelo trocha upravit do malovanej podoby. To je skor taky navrh.
Co sa tyka destrukcie, tak ten variant b je lepsi.
[-] 1x   Mati
Odpovědět
Suhlasim s @hepyno to polozenie figurky v tahu po pade meteortitu sam mi tiez nepozadava
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  DÍLNA Fan rozšírenia v JCloisterZone Bumsakalaka 6 597 12.7.2021, 18:29
Poslední příspěvek: Fancarpedia
  DÍLNA Na aké okraje karticiek si spominate vo fan rozsireniach? Bumsakalaka 13 1 324 31.5.2021, 10:13
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  DÍLNA Beautiful Vista - Prerábka rozšírenia Vista do designu Carcassonne 2 (C2) Bumsakalaka 11 3 120 2.2.2021, 12:53
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)